Make your own free website on Tripod.com

De GeKsTe reis OOIT


Wie IK iS?

free hit counter

Verder

Terug

Start

    
 

Je leest het
 
Mijn naam is Wybo...
 
                                        Wybo de Vries

Nederland

Nederland

Ons koude maar vertrouwde kikkerlandje en dus ook mijn geboorteland. Ben geboren in Dokkum, een stad bij velen niet bekend, maar ze zeggen vaak het is een moordstad. In Dokkum ben ik gebleven tot m'n 20ste levensjaar en toen ben ik naar Leeuwarden verhuisd. Daar heb ik uiteindelijk bijna 2 jaar gewoont en gewerkt. Daarna had ik genoeg geld, om te beginnen aan De GeKsTe reis OOIT.

Australie
Australie

Op 3 september 2002 begon die gekke reis en wel met het vliegtuig richting Australie. Een ver en supergroot land en dus ook de moeite waard om eens binnenste buiten te keren. Ter land, ter zee en in de lucht ben ik het hele land doorgedwaald. Na dat avontuur ging ik op zoek naar iets nieuws, om de gekke reis mee te vervolgen.

Taiwan
Taiwan

Ik belandde daardoor in Taiwan, waar me heel andere dingen stonden te wachten. Altijd chinees pratende mensen, drukke wegen en niet te vergeten SARS. Allemaal in een land waar het lijkt dat bijna alles kan en niets moet. Ook kunnen de Taiwaners nog wel wat engelse les gebruiken. En daarom heb ik m'n handen maar eens uit m'n mouwen gestoken.

1+1+1

Alles bij elkaar is De GeKsTe reis OOIT. Je hebt er inmiddels alles over kunnen lezen, maar vergeet niet. de reis gaat door. Kom dus ook gerust nog eens meevliegen, de vlucht is non-stop. Heb je van de reis genoten, dan vertel je het een ander, heb je nog vragen dan vertel je het mij. Het gastenboek ligt 24 uur per dag open en daar kom ik je vast nog wel eens in tegen.

Verder

Terug

25-03-2003: Lancering website   2003-2008 De GeKsTe reis OOIT  Laatste update: 18-05-2008